hoe – wie – dus. in een team van 59 mensen ineens 4 dodelijk in de problemen

television_paranoiaIn december 2000 werkte ik bij Gemini consulting, onderdeel van de Capgemini Group. Op 6 december 2000 zag ik de Koninklijke familie samen met minister Benk Korthals in Bangkok -vakantie- in een compromitterende situatie. Het ergste is, het was geen toeval dat wij op dat moment in Bangkok waren. Geheime diensten hebben een complot gesmeed met dubbele bodem.

hoe. Buiten mijn medeweten om is destijds een team geïnstalleerd voor georganiseerde stalking. Gedurende het jaar 2000 ben ik door collega’s uitgehoord, om ervoor te zorgen dat ik op 6 december 2000 in de val zou lopen in Bangkok (bijlage 4). Vanaf begin 2001 is de gang stalking op het werk verergerd en werd dit gedaan in opdracht van Beatrix van Oranje (bijlage 5 en Henk Broeders e-mails).

wie. Mijn collega’s zijn op de hoogte gebracht van (een deel van) de activiteiten van dit stalking programma tegen mij, om zo mijn positie te ondermijnen en loopbaanmogelijkheden te blokkeren. In bijlage 5 treft u foto’s aan van enkele agenten die destijds betrokken waren in het gang stalking programma. Daarnaast is een lijst opgenomen van directe collega’s.

dus. In de periode dat ik werkte bij Gemini consulting/Capgemini strategic consulting (2000-2005) zijn er bovendien twee verdachte zelfmoorden gepleegd in een team van 59 professionals. Deze zijn niet door de politie onderzocht. Daarnaast is in 2000-2001 een vierde directe collega dermate vaak en intimiderend met de dood bedreigd, dat hij om die reden ontslag genomen heeft en geëmigreerd is (bijlage 5). Hiermee laat klaagster zien dat tenminste 4 van de 59 professionals in ernstige problemen zijn gekomen bij Gemini. Statistisch gezien kan dit geen toeval zijn.

lees meer details in de artikel 12 procedure tegen clooney e.a. boven in het menu.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

4 Responses to hoe – wie – dus. in een team van 59 mensen ineens 4 dodelijk in de problemen

 1. jimmypimmy says:

  bijlage 5 b en 5 c zeggen alles.

 2. Gretige says:

  Het is niet zo dat ik je niet geloof Maud, of wel geloof, ik heb een open vizier.
  Alleen, het waarom en door wie, als het waar is, daar hecht ik meer waarde aan.

  Nederland gelooft elke leugen van een groep buitenlandse super top intellectuelen.
  Het Huis van Oranje is niet in staat dergelijke intellectuelen te trotseren.
  Of je dit nu werkelijk gezien hebt of niet: Je getuigenis werd bevestigd ten aanzien van Prins Bernhard door Toos Nijenhuis, dankzij een interview door een Canadees en een Zuid Afrikaan, maar ik begrijp erg goed dat Toos dit nooit tegen een Nederlander zal vertellen, omdat jullie niet begrijpen hoe de politiek situatie van Nederland en de rest van de planeet in elkaar steekt.

  Ik kan vervolgens gaan schreeuwen hoe het zit, maar er zijn genoeg bronnen op internet die er informatie over geven. Het probleem is niet de informatie, maar de wijze waarop mensen hier er mee om gaan. Men kan de waarheid niet hanteren. Daardoor is Arend Zeevat ondermeer zijn baan kwijtgeraakt, want werd aangevallen doordat ik de waarheid vertelde over een en ander, waardoor de waarheid over datgene moeilijker wordt te publiceren en onderzoeken. Dat was niet mijn bedoeling, eerder het tegendeel, dus houd ik wijselijk me mond.

  Als het waar is wat je zegt, het wordt vervolgens erkend, dan is het doel van de beschreven groep van top intellectuelen bereikt. Dit willen ze bereiken, of het nu waar is of niet. Deze lieden hebben net als ik geen interesse in een gegeven of er pedofilie zou zijn bedreven door het Huis van Oranje, hoe moeilijk dat ook is te begrijpen voor jullie, die niet weten wat er in de macro-politiek bezig is. Maar misschien dat je begrijpt dat er door je verhaal een revolutie kan komen, waaraan dit land erg veel schade zal ondervinden, zoals dit land ook onherstelbare schade ondervond aan de inval van Frankrijk dat werd ondersteund door Nederlandse landverraders geinspireerd door Baron Capelle tot aan den Pol.

  Nu dan zoek ik naar een link voor je van dat pamflet, er waren verschillende versies online, maar zijn inmiddels met gemak gecensureerd. Want jullie zijn bezig met GELD, VOETBAL, SEX en nog meer viezerikkerij, vele malen erger dan pedofilie. Jullie moeten eens bij jezelf nagaan hoe ongelofelijk corrupt jullie zijn, voordat je met je vingertje naar een ander gaat wijzen. En voor de goede orde, ik vind ook dat pedofielen afgeschoten moeten worden, maar de politieke kant van dit verhaal wordt opzettelijk niet gecensureerd, omdat je landverraad pleegt. Dat bedoel ik niet als beschudliging, maar als feitelijk gegeven, dat misbruikt wordt door de beschreven groep buitenlandse superintellectuelen etc.

 3. kaskaas says:

  de belgen kunnen er ook wat van. Maud is geen landverrader. dan ben ik ook een landverrader

 4. maudoortwijn says:

  Nederland gelooft elke leugen van een groep buitenlandse super top intellectuelen….. nou dan hebben we het niet over hetzelfde want het zijn geen top intellectuelen. het zijn gewoon domme hooligans met veel en veel teveel macht waardoor ze denken alles te kunnen. de plannen zijn stupide – maar omdat er zoveel macht geconcentreerd zit bij die lui durft niemand er tegenin te gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s