In Duitsland komt de journalistiek naar buiten, het bevestigt een deel van mijn verhaal: we hebben geen onafhankelijke media

Wat mij ook opvalt, is dat het de VS is die -terecht- aangevallen wordt.  Je maakt mij niet wijs dat de VS de enige partij is die dit doet. Er zijn meerdere partijen die hierin betrokken zijn. De Duitse staat en de EU zullen dit ook doen. Ik weet zeker dat ook de Verenigde Naties in de alternatieve media zeer sterk aanwezig is, dat zal in de mainstream media niet anders zijn.

Landen die Dr Udo Ulfkotte expliciet noemt, als landen waarvan veel journalisten in het trans-Atlantische netwerk zitten: Duitsland, Engeland, Israël, (Frankrijk), Australië en Nieuw Zeeland (Taiwan en Jordanië).

Het is een stap vooruit dat deze journalist naar buiten brengt hoe de journalistiek geïnfiltreerd wordt door de USA geheime dienst. Het is jammer, dat hij doet alsof alleen de USA hier een actieve rol in speelt.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Media, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.