Even een kleine vergelijking: Koning WA vs Maud Oortwijn

SAM_0139SAM_0138

———————————-

Koning kan ‘s avonds niet werken op Noordeinde

Koning Willem-Alexander krijgt een werkverblijf op het terrein van zijn woonhuis villa Eikenhorst, omdat hij in de avonduren niet kan werken op paleis Noordeinde. Het paleis is ‘s avonds niet bemand.

Koning kan 's avonds niet werken op NoordeindeFoto:  ANP

Premier Mark Rutte heeft dat geschreven na kritische vragen vanuit de Tweede Kamer. Die behandelt volgende week de begroting van het koningshuis.

Volgens Rutte is het woonverblijf van de koning niet berekend op zijn drukke agenda. ”Daarin lopen zakelijk en privé steeds meer door elkaar en vinden om efficiencyredenen veelvuldig ontvangsten, besprekingen en vergaderingen aan huis plaats, ook buiten kantooruren.”

——————————————————————-

We leven in 2014. Ik ben één van de hoogst opgeleide vrouwen van dit land, maar kan -dankzij kabinet Kok en alle regeringen daarna- niet normaal deelnemen aan de maatschappij, omdat ik overal bedreigd word. Noodgedwongen leef ik in de kelder van mijn huis, zodat ik met de huur van de kamers boven inkomen genereer. Onze Koning heeft een extra optrekje nodig, omdat alle paleizen ineens tegelijk verbouwd moeten worden.

Hoe kan het zo gelopen zijn? Alles in de afgelopen 15 jaar is erop gericht geweest om mij buiten de maatschappij te plaatsen en kansloos te maken. Dat heeft niet het Koningshuis bedacht, maar politiek Den Haag. In welk jaar leven we? Wim Kok, u heeft in Nederland de klok 1000 jaar terug gedraaid.

Met dat soort ‘politici’ heb ik nog meer problemen, dan met het Koningshuis. Van Willem-Alexander wil ik vooral weten met wie hij dan zoveel zakelijke afspraken heeft. Ik dacht dat we afgesproken hadden dat de functie ceremonieel zou zijn.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

6 Responses to Even een kleine vergelijking: Koning WA vs Maud Oortwijn

 1. driessen64 says:

  God Maud, wat een klein kamertje lijkt me dat. Dit is toch niet jou hele onderkomen of wel? Heb je deze site genoemd naar deze “bovenkamer”? Jij verdient echt meer. Ik hoop dat je ooit bekomt waar je recht op heb. En dan die WA met z’n Argentijnse Hare Majesteit…… Bah!

 2. jimmypimmy says:

  Terecht. Dit is wel een socialistisch land. Als je weinig kan en alle hulp nodig hebt, dan wil de PvdA wel diep in de buidel tasten. Als je wel iets kan en bereid bent hard te werken, dan word je weggezet en leeg gezogen tot je niets meer te geven hebt. Dat is de PvdA mentaliteit. Dan weet je waarom jij in de kelder woont en iemand anders met alle macht omhoog gehouden wordt. Met argumenten als sociaal en Hollands enzovoort kan je veel geld schuiven. En als je veel geld mot schuiven, dan is de strijkstok ook lang. Dat is de PvdA mentaliteit. Onze ouderen wegzetten, dan de vluchtelingen binnenhalen, want onder tafel wordt dat zo gewaardeerd in de EU of waar ook. Niet te geloven dat we dit allemaal laten gebeuren. Dat contract met Marokko wordt vast ook niet zo stoer stopgezet als Asscher nu zegt. Vast weer voor de Buhne.

 3. AndyDandy says:

  Dit is schokkend. Je woont slechter dan een zwerver of wie ook. Maar laat Maxima gerust deelnemen aan “you go girl” vrouwenemancipatie feestjes. Al die positieve discriminatie van suffe mutsen die part-time werken. Jouw voorbeeld laat zien, dat het uiteindelijk om de bodem gaat. Als een vrouw wel hard werkt en presteert en ambitie heeft, wat doet de maatschappij dan? Al dat getut met vrouwenclubjes en dan een kansrijke vrouw als leprapatient behandelen. Hoeveel m2 is dit? 6? Veel meer zal het niet zijn. En dan nog vochtig ook en geen ramen. Volgens de woningbouw maatstaven woon je dus op 0 m2, want die 6 m2 zijn geen serieuze woonruimte. Haal je daar een Cambridge schooldiploma voor met MBA enzo? Lekker. Maar ja, als je tussen de Cambridge professoren gaat zitten, dan kom je wel bij de foute mannen in de kijker. Sorry.

  • Marc says:

   Vraag me wel af hoe jij het toilet of de douche bezoekt lijkt mij toch niet in die kamer te zitten dat was even een praktische opmerking denk niet dat je die faciliteiten deelt met de buren snappie gr mark

 4. maudoortwijn says:

  De vraag stellen is het antwoord weten. MinK*.

  Uit jouw reacties blijkt ook dat je niet snapt wat mijn drijfveren zijn in t leven.
  Sneu, dat je nog steeds op de verkeerde knopjes drukt.
  Wat wil je werkelijk van mij?

  ps. Is dit ook een stiekeme referentie naar de eerste keer dat ik je zag? Een pot met playborstel kapsel en bleek in de haren?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.