Opnieuw levensbedreigende situatie Nieuwe Prinsengracht.

SAM_9732Ze zijn zo openlijk bezig met georganiseerde criminele activiteiten, dat privacy regels niet langer van toepassing zijn. Als je publiekelijk pronkt met SAM_9735 criminele activiteiten, dan zijn de balkjes niet meer relevant. De balkjes zijn voor criminelen die het liever stiekem doen. Dat is hier niet het geval.

Buurman Ratering heeft aangegeven dat hem niet uitmaakt dat ik aangifte doe of hier melding van maak. Hij moedigt het aan. Bij deze.

 1. Er is een levensbedreigende situatie gecreëerd in mijn tuin, doordat begroeiing ter grote van een halve volwassen boom op ieder moment naar beneden kan vallen vanaf 20 meter hoogte.in mijn tuin. Laat ik nu de afgelopen dagen halve dagen in mijn tuin gewerkt hebben juist op die plek.
 2. Er is hiertoe opnieuw bij me ingebroken in de tuin (anders kan dit niet gedaan zijn), want de beplanting zit op een muur die aan mijn kant van de erfgrens staat.
 3. Er zijn hiervoor zware planten vernield, door deze los te halen van MIJN muur in MIJN tuin. Dit is dus de zware begroeiing die ieder moment naar beneden kan vallen.

Het is niet zo dat buren dit (gisteren) in overleg gedaan hebben of op basis van wetgeving/reglement hier mogelijkheid toe hebben. De VVE werkt mee aan het creëren van levensgevaarlijke situaties in samenwerking met mijn achterburen, de familie Ratering. Ze hebben schijt aan de regelgeving van dit land, de veiligheid van een gewone burger en mijn rechten als mens.

They must be so very proud. Ik was namelijk net ontzettend blij met hoe -na noeste arbeid- mijn tuintje er weer goed bijstaat. Nu is het niet meer veilig in mijn tuin.

Uiteraard lacht de familie Ratering me uit en zegt dat ik gewoon de politie moet bellen. Die weten er al lang van. Dan weet je met welk deel van Justitie ze samenwerken.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Politie, Privacy. Bookmark the permalink.

5 Responses to Opnieuw levensbedreigende situatie Nieuwe Prinsengracht.

 1. Rob B says:

  Gewoon een overlast-klacht indienen bij de gemeente.
  Die hebben daar speciaal ambtenaren voor.

 2. Dit kan ook een “gewoon” burenconflict zijn. Het is duidelijk dat ze bij jou, op alle vlakken continue van alles proberen wat over de grens is. DAT, het feit dat het continue is, dat maakt het lastig. Want je bent nog niet klaar met het verwerken van de ene toestand en dan gebeurt er weer iets. Maud, het lijkt me zo vermoeiend voor je.

 3. Onafhankelijk onderzoek. Als jouw verhaal klopt, is de VN ook niet per definitie onafhankelijk meer. Als ze te actief worden, verliezen ze status onafhankelijkheid. Jammer.

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/7/Rutte-onderste-steen-neergehaalde-MH17-moet-boven-komen-1563265W/

 4. kaskaas says:

  Dit is wat klootzakken van buren doen normaal. Maar ik zie al, bij jou gebeuren dit soort zaken aan de lopende band. Deze week doodse dreiging vanuit Barracuda met veel gezeik. En dat dit met de buren. De week is nog niet eens om.

  En voor zover ik je ken, ben je geen tokkie met 10 kinderen die hasjes verkoopt… Dus dit klopt niet.

  Wat denk je van de vliegramp?

 5. Kritisch says:

  Is er iemand, die die buren kent? Oordelen is heel makkelijk. Je zult naast Maud wonen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s