Ik ken die mensen niet! Niet! – NIET!

Ik ken die mensen niet, gewoon niet!

288225

 • De club AIVD-ers die meeging bij Boer & Croon naar Sevilla (ik herkende ze niet eens)
 • Capgemini Management team (geen van hen is ooit een gesprek met me aangegaan)
 • Het hele AIVD team dat achteraf bij Capgemini moet hebben gezeten (nooit gezien!)
 • Nicholas Carter (need I say more?)
 • George Clooney (claimt sinds 1998 dat ik in zijn team zit, ik weet van niets – linklink)
 • KPN (ik ken niemand die daar werkt)
 • McKinsey (in 1998 gesprekken mee gevoerd, sindsdien niet meer mee gesproken)
 • Micha Kat (deed op Argusoog radio alsof hij me ergens van kende; ik sprak pas jaren later 2x met hem af, that’s it)
 • Naamloze AIVD agent (de naam zegt genoeg)
 • Familie Oortwijn (22 jaar niet gesproken en dat houden we zo)
 • Openbaar Ministerie (ik ken er helemaal niemand en hou dat graag zo)
 • Ronald Plasterk (hij zegt dat hij me kent, maar heb de man nooit gesproken)
 • United Nations (opnieuw, ik ken niemand die daar werkt)
 • VNO-NCW (nooit iets met die organisatie te maken gehad)

Het is krankzinnig achterlijk. De gemiddelde Story en Privé-lezer die de tijd al roddelend doorbrengt, voegt meer waarde toe. Die mensen hierboven, hebben jaren achter mijn rug om geclaimd me persoonlijk te kennen. Zij hebben op basis daarvan niet alleen (verzonnen) inzicht in wie ik was en “hoe ik in elkaar zit” rond geroddeld…. Ze hebben mensen in mijn omgeving wijsgemaakt dat ik akkoord zou zijn met het gang stalking programma, omdat ook ik in zou zien dat het doel de middelen heiligt!

Allemaal deden ze mee en zijn dus betrokken in een gruwelijk misdrijf

Wie denken die achterlijke idioten wel niet dat ze zijn? Waarom zou ik hiermee akkoord gaan? Niemand met een werkend verstand zou dat moeten geloven. Wie denken ze wel niet dat ze zijn! Ramptoeristen die ongelukken veroorzaken, om iets te roddelen te hebben. Meer zijn ze niet. En 9 van de 10 keer hebben ze ongelijk: Ze kennen me immers niet! Op geen enkele wijze ooit iets gedaan of gezegd, dat mij hielp de situatie op te lossen. Nada, nop, nul. Ik ken die mensen niet.

En dan doen alsof je iemand bent. Dat dacht ik dus niet.  

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Justitie, Koningshuis, Maatschappij, Pedonetwerk, Politie, Politiek and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ik ken die mensen niet! Niet! – NIET!

 1. Vrees dat je inderdaad als een ouwe vrijster (zoals die al wat oudere dames op dat plaatje!) klaarkomend van het eigen gelijk dan wel verdoemd met een niet bestaande achtervolgingswaanzin bent te eindigen Maud. Best wel triest dat je de eigen maatschappelijke onkunde nog steeds voor jezelf tevergeefs blijft ‘witwassen’ achter een façade van natgedroomde geilbakken die zogenaamd in geslepen overheidsdienst geen raad meer met je zouden weten? Wil je met alle plezier wel eens tussen deze ‘autonomen’ (link onder) op een zeepkistje plaatsen hoor Maud, misschien dat er dan ook met wat constructievere manieren via die zwaar door de mand gevallen schizofrenie van je aan een rendabelere toekomst gewerkt kan worden? Echt mail me maar even Maud! Echt, want dan kunnen we elkaar pas echt tot aan het naadje leren kennen en tegelijkertijd troost voor hetgeen ons beiden nog te wachten staat bieden…

  “Een verhelderende ontmoetingsdag van de soevereine mens, onder leiding van Luca van Dinter kwamen er ook veel andere mensen aan het woord, zoals oa Aad vdf Spruit, Peter van Holland, Karel Bachus en magda wel. Hoewel de opkomst aanzienlijk lager was dan voorgaande ont-moetingsdagen werden hier nieuwe ideeen en inzichten gepresenteerd, en was er weer voldoende tijd en ruimte om elkaar te ont-moeten om zo van ideeen te wisselen.”

 2. kaskaas says:

  Off topic en over de link achter het citaat hierboven.

  Ik vertrouw die blauwhelmen ook niet meer. Ze zitten overal tussen. En als je overal tussen wilt zitten, dan klopt er iets niet. Al die mooie initiatieven in ons land, daar zetten ze een stille tussen van de AIVD of kennelijk VN (verenigde nazi’s zoals Micha dat zo mooi zegt)… en dan en dan, kan het groeien want er is ineens geld om advertenties te zetten en het komt ineens wel in de media. Maar dan moet er een bochtje genomen worden. Wereldburger in plaats van Vrij Mensch. Dus geen soeverein mens meer. Het is niet hetzelfde. Zekers niet hetzelfde.

  Er is ineens geld voor de soevereine mens, maar je wordt zonder dat je het weet wereldburger. Gewoon bezit van een veel grotere natie, de verenigde naties. En als je daar niet blij bent, kan je nergens meer naartoe. Wat een machtsongelijkheid tussen die burger en de VN. Ben je niet blij? O pech. Je kan dan naar de maan (als je daar de middelen voor hebt, ikke nie hebben).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s