(deel 3) Ademas is geen Aldi-wijn drinkende bijstandtrekker, maar een stille in hetzelfde team als Micha Kat en Barracuda

ImageHet loopt steeds meer uit de hand op Barracuda. De blogs zijn nog net te behappen, maar enkele comments gaan veel te ver. Ik word letterlijk achtervolgd door de bij velen bekende onbekende ‘Ademas’.

3. Laten me weten dat ze me volgen, online en offline. 

Ademas heeft me op meerdere momenten laten weten, dat zij alles van mij in de gaten houden. Als ik een website (niet Barracuda) vraag de brief met mijn adres te verwijderen, dan maakt Ademas daar binnen een dag een opmerking over, etc.

Hieronder zet hij uiteen hoe zijn personeel bij mij heeft ingebroken en door mijn spullen is gegaan. Er zijn in mijn huis in het verleden dingen kapot gemaakt, zaken ontvreemd, en spullen eerst weggehaald en daarna terug gezet. Het gang stalking team laat me altijd weten dat ze doen waar ze zin in hebben, omdat duidelijk moet zijn, dat zij met alles weg zullen komen. En tot nu toe is dat ook het geval.

Dit zal stoppen als gang stalking serieus wordt genomen en daders gestraft.

———————————————————-

Blog Barracuda “Bovenkamer” 11 juni 2014

De reacties bevatten de volgende comments: 

 

Crypto Goy11 juni 2014 12:19

Dat zogenaamd plaatselijke onderzoek naar aanleiding van dit zeer doorzichtige eentweetje met je jodenpooier de geile beer Kat, verkeert alreeds in een vergevorderd stadium hoor Maud. Vroeg me dan ook (zoals moderator dat vandaag tevens zeer terecht doet) af waarom de onderhuurster die voordeur net iets te lang in het slot voor Kat dicht laat, maar later alsnog arrogant gemaakt haar fysiek gelijk een moos-zaad-hoer wel degelijk schichtig moet afschermen, waardoor haar rol in jullie geslepen Mata-Hari pornoproductie….  [    ]  ….Kan het zo posten voor je hoor Goorzwijn, maar volgens je schofferende omgang met mijn persoon in het verleden zoek je het verder zelf maar lekker uit. Och ja, en via zijn bemiddeling ben ik er sinds kort ook achter hoe en waarom Kat jou als debiel geregistreerde bliksemafleidster zeer verwerpelijk geslepen voor zijn afpersingsmethodes in ruil voor een deel van de buit zonder verlies van al te veel geloofwaardigheid (voor zover hij die nog als infowhore uiteraard over heeft!) gelijk een presstitute in heeft moeten schakelen. Voor mij heb je daarom als jodenslet absoluut afgedaan. 

 

maudoortwijn11 juni 2014 21:03

Mannetjes toch.
1) Wie denken jullie dat de Barracuda-cel betaalt? Niemand?
2) Wie zou er achter Adema zitten? Hint: schrijft alsof ie (zij) het kopieert (kopieren) van de vertaalmachine en 24h per dag online zijn.
3) Adema vindt dat ik Micha Kat, Karate Bob en waarschijnlijk Martijn V. ook had moeten noemen in mijn recente artikel. Waarom heeft hij daar een mening over?

p.s. Ik heb al lang navraag gedaan. Fred de Brouwer had geen grote vijanden in Thailand noch enorme zakelijke belangen waar menigeen op aasde. Er waren wel mensen die zijn stijl niet altijd waardeerden, maar dat is hooguit een reden om iemand een draai om de oren te geven.

 

Crypto Goy11 juni 2014 21:58

Ik laat mij nooit meer door jou in de 3e persoon en vooral niet als mannetje aanspreken jij lelijke & psychosomatische AIVD-heks! Heb je er wel eens aan gedacht dat mijn goed betaalde mensen als pseudo kopers al meer dan eens midden tussen je vibrerende parafernalia naar de redenen van deze hier vandaag niets zeggende & slecht opgevoerde poppenkast hebben ‘moeten’ rond speuren dan wel neuzen? Hetgeen zij mij daarna altijd tiptop konden rapporteren was slechts de afstandige persoonlijkheid van een imbeciel die haar gerief nooit anders heeft kunnen ventileren dan het nadoen van haar mederetards hahaha!!! (kom er dus maar met je grabbits gelijk in a-capella…) 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to (deel 3) Ademas is geen Aldi-wijn drinkende bijstandtrekker, maar een stille in hetzelfde team als Micha Kat en Barracuda

 1. Beste Maud,

  Je schenkt toch geen aandacht aan dit soort ontspoorde letterkrijgertjes.
  Het zijn vaak mannen, die achter een nickname zich gedragen zoals Albert Verlinde, Paul de Leeuw en Joris Demmink ook doen.
  De haat tegenover vrouwen bij hen straalt er ook vanaf, hoogst waarschijnlijk door hun voorliefde voor mannen op sexueel gebied, echter ik hoop niet dat ze op minderjarigen vallen ZOALS JD.
  En ach hun pen is een verlengstuk van hun jonge heer.
  Vaak hebben dit soort heren pas op hun 40ste een eigen bed gekregen zoals Frank in het onderstaande filmpje 😉

  K&B2 – 19 – 1998 – 8van10 – Nu Frank 40 wordt

  Besteed je tijd aan iets beters en laat deze gasten met een obsessieve voorliefde voor letters, lekker met hun pennetjes spelen, want voor mijn persoon kan dat totaal geen kwaad. Ze zijn wel ziek van geest en ze hebben dat zelf niet eens door als onderdaan van hun Polder dictator WA en fam., daarom heb ik zo een medelijden met ze.

  SMILE
  It always irritates the ones who
  wish to destroy you.

  Saludos cordial

  Pablo

 2. kaskaas says:

  Lelijke koppen hebben ze allemaal. Domme losers. Ze krijgen een kick van wangedrag. Stoer hoer, echte mannen. Trek je er niets van aan. Het zijn schijtertjes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s