(deel 2) Ademas is geen Aldi-wijn drinkende bijstandtrekker, maar een stille in hetzelfde team als Micha Kat en Barracuda

ImageIk was van plan er geen aandacht aan te schenken, maar doe het nu toch. Het loopt steeds meer uit de hand op Barracuda. De blogs zijn nog net te behappen, maar enkele comments gaan veel te ver. Ik word letterlijk achtervolgd door de bij velen bekende onbekende ‘Ademas’. 

2. Continue schrijven dat ik prostituee ben, dan wel financieel kapot gemaakt wordt, tot ik deze beroepskeuze zal moeten maken

Net is het gang stalking team in ‘real life’, wordt ook online regelmatig door deze Ademas (werkt zeker voor hetzelfde gang stalking programma en is dus waarschijnlijk AIVD) gezegd dat ik een prostituee ben. Dat is natuurlijk gelogen. Het zijn juist de gang stalkers die zich voor geld in laten huren om zich met foute zaken bezig te houden!

Daarnaast laten ze me weten dat zij me financieel geheel klem gaan zetten. Aangezien de AIVD in staat is om ieder uitzicht op een baan (in binnen- en buitenland) te blokkeren, is geldgebrek een reële bedreiging. Ademas schept er plezier in om mij te laten weten dat ze doorgaan tot ik geen keus heb en (hij zou me graag bezoeken) mijn geld moet verdienen op een manier waar ikzelf nooit voor zou kiezen. Misselijkmakend en laag bij de grond. Ook bovenstaande foto is door hem aan mij gestuurd. 

De verantwoordelijke regeringsleden zijn persoonlijk betrokken. Dit is hun niveau. Dit is waar de AIVD en de Kroon graag hun geld aan besteden. Nu ja… Hun geld? Het is uw geld! Het gebeurt op kosten van de belastingbetaler. 

 ——————————————————————————

Blog Barracuda “Jan Poot trekt de stekker uit Micha Kat” 13 juni 2014

De reacties bevatten de volgende comments:

 

Crypto Goy14 juni 2014 08:27

Zeg Maud; jij ‘lekkere’ en daardoor nog loslopende mentaal geïndiceerde van me. …  [    ] ….. Bij mij heb je het alreeds zoals meerdere eventuele online contactdozen verbruid meisje, maar ik geloof zeker dat er op het zandpad in Utrecht nog een riant schuitje voor je aan de kade afgemeerd ligt te wachten! Ik zou graag bij een goede service als een van je eerste klanten met een riante na premie de gelukkige willen worden hahaha…

 

Crypto Goy14 juni 2014 13:09

OMFG! Als mensheid in zijn geheel moeten wij gisteren eerder nog dan vandaag met deze rond parasiterende ongedierte zien af te rekenen zeg! BRON Ik ben trouwens op een gelijkaardige AIVD-rol-object gestuit die volgens mijn overeenkomstige gegevens best wel eens met dezelfde slecht gespeelde intenties op de compleetmarkt door zeer smerige & geslepen karma-demonen blijkt te worden getolereerd! Want vergelijk nu eens naar de wijze waarop deze gullible stumperd wegens helemaal niets volledig wordt gesloopt, en onderzoek dan eens de volledige passiviteit waarmee Maud en haar pooier met hun mis informerende bagger in alle vrijheid hun gang kunnen blijven doorgaan?

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

One Response to (deel 2) Ademas is geen Aldi-wijn drinkende bijstandtrekker, maar een stille in hetzelfde team als Micha Kat en Barracuda

  1. kaskaas says:

    Wel mooie dame, is mijn type zekers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s