(deel 1) Ademas is geen Aldi-wijn drinkende bijstandtrekker, maar een stille in hetzelfde team als Micha Kat en Barracuda

ImageIk was van plan er geen aandacht aan te schenken, maar doe het nu toch. Het loopt steeds meer uit de hand op Barracuda. De blogs zijn nog net te behappen, maar enkele comments gaan veel te ver. Ik word letterlijk achtervolgd door de bij velen bekende onbekende ‘Ademas’. Dit zou een bijstandtrekker met een alcoholprobleem zijn, maar ik weet zeker dat het een stille is van het gang stalking team dat mij al jarenlang achtervolgt.

Dit blog gaat over de ellende die ik online over me heen krijg, slechts vanuit één account. Dat er nog veel meer “professionele” bloggers en reageerders zijn, weten de meeste trouwe bezoekers van deze website ondertussen.

1. Mijn adres is online gepubliceerd en Barracuda’s vaste “reageerder” weigert deze eraf te halen. 

De weigering mijn adres te verwijderen is hardnekkig en niet alleen dat. Uit de reactie blijkt dat reageerder Ademas grondig online onderzoek heeft gedaan, om een oude brief te vinden met mijn adres, welke ikzelf zogenaamd online zou hebben gezet. Het gaat om een referentiebrief die ik ooit voor iemand schreef die solliciteerde naar academische functies. Deze brief staat zeer laag in de google search results over mij en het is duidelijk dat deze niet bedoeld is voor algemene publicatie.

Vervolgens claimt de reageerder zeker te zijn meer financiële armslag te hebben dan ik en dus iedere juridische procedure hieromtrent te zullen winnen. Daarnaast wordt gedreigd met een strafrechtelijk traject, welke de reageerder ook denkt te winnen, omdat deze zichzelf in staat acht het proces “plat te kunnen kopen”. De reageerder uit vervolgens plezier, omdat dit alles hem in staat stelt mij te (laten) verkrachten. De foto hierboven is door hem aan mij gestuurd.

Dit is slechts één reactie uit de vele die ik bijna dagelijks krijg toegestuurd. Beste lezer, ik weet 100% zeker dat dit een geheim agent is, die betaald wordt van uw belastinggeld of van het belastinggeld van burgers uit een “bevriende staat”. Als de AIVD klaagt dat ze (dankzij de geplande bezuinigen) geen geld meer zullen hebben om jihadstrijders in de gaten te houden, weet dan dat er voor onderstaande activiteiten nog steeds geld beschikbaar is.

Wie wil Barracuda een e-mail sturen met het verzoek mijn adres eraf te halen?

—————————————————————–

Blog “Baksteen” 21 juni 2014

De reacties bevatten de volgende comments:

maudoortwijn22 juni 2014 21:08

Barracuda, Je hebt mijn adres vermeld op een van je blogs. Ik wil dat je deze verwijderd. Dit gaat veel te ver. Ikzelf vermeld nooit het woonadres van burgers.

❤waus♥maud❥raus❣22 juni 2014 22:06

Dat heb je echt wel degelijk overal op het digispace als doorzichtige lokmiddel ivm al die geilende AIVD-stalkers van je zelf gedaan hoor lekkere wausje muisje van me! En wat gaan we daar als genoegdoening anders dan verder aan doen? Een juridische trekwedstrijdje omtrent wie er de langste financiële armslag over heeft via een duurbetaalde advocaten collectief? Kom maar op hoor met je heerlijke gefliptheid. Ik neem je juridisch binnenin al de gaatjes die je op zo een moment in een door mijzelf plat gekochte strafrechtelijk traject als onderliggende partij ter verkrachtende beschikking zal behoren te openen dan wel financieel leeglopend letterlijk moet ondergaan hahaha!!!  

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Justitie, Maatschappij, Media, Privacy and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to (deel 1) Ademas is geen Aldi-wijn drinkende bijstandtrekker, maar een stille in hetzelfde team als Micha Kat en Barracuda

  1. Buiten dat is zijn schrijfstijl zo onaantrekkelijk dat zijn diarree door vrijwel niemand gelezen zal worden. Voor de masochisten onder ons: psychologisch gezien geeft deze “Ademas” je een aardig kijkje in het brein van een psychopatisch aangelegd individu. Een aardig studieobject voor wie er tijd en zin heeft.
    Dag Ademas, prettige dag verder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s