Fred de Brouwer. Op het asfalt links naast de rijbaan liggen en dan toch worden overreden

SAM_9296Op de bewuste 14 maart 2014 is Fred de Brouwer eerst ten val gebracht en daarna overreden. De Brouwer reed gewoon aan de linkerkant van de weg en is aan de linkerkant van de weg ten val gebracht.

Op de foto links is hetzelfde kruispunt op de Sukhumvit te zien bij daglicht, waarbij de scooterrijder met het groene outfit rijdt op de plek waar Fred moet hebben gereden vlak voor hij ten val werd gebracht. De twee auto rijbanen die te zien zijn gaan beide richting Bang Saray. Scooters rijden hier normaal links. Aan de linkerkant ziet u hier ook een uitvoegstrook en verderop een invoegstrook voor voertuigen die naar/van de richting ‘Wat Yuang’ rijden.

De Brouwer heeft op het wegdek gelegen exact ter hoogte van de afslag naar het tempelcomplex ‘Wat Yuang’. Op de onderstaande foto’s is de politiemarkering van de plaats delict te zien. 75% van zijn lichaam was links van de linkerrijbaan. Dat betekent dat als de (tweede) wagen het midden van de eigen rijbaan had aangehouden, Fred de Brouwer niet eens was geraakt. Die avond is deze wagen echter buiten de eigen rijbaan gereden om De Brouwer überhaupt te kunnen overrijden. Dat is vreemd.

SAM_9315 omlijning SAM_9316

Een ooggetuige heeft aangegeven, dat de (tweede) wagen die Fred de Brouwer overreed, alle tijd had om hem te ontwijken of tijdig te stoppen. Na het overrijden is deze wagen gewoon doorgereden. De politie heeft geen remsporen van de wagen op de weg gevonden. Een ooggetuige die dit alles zag, wilde niet formeel naar voren komen en met de politie praten. Hij/zij was overtuigd dat er opzet in het spel was. Er was volgens deze ooggetuige voldoende gelegenheid om tijdig te stoppen dan wel het lichaam te ontwijken.

SAM_9404De foto rechts is genomen die bewuste nacht, vlak nadat de rescuewagen met Fred de Brouwer is vertrokken naar het hospitaal naast tempelcomplex Wat Yuang. Het is duidelijk, dat de wagen die over hem heenreed links van de eigen rijbaan is gereden (dus rechtdoor, deels over de uitvoegstrook voor de afslag naar Wat Yuang). Er ligt een plas bloed op de weg, wat ook in de weken daarna nog zichtbaar was.

Behalve dat hier sprake is van een aanrijding door twee wagens (beide veroorzaakt door de bestuurders van de wagens en niet door De Brouwer) is het dodelijk letsel bovendien aangebracht door een wagen die buiten de autorijbaan reed.

Een overzicht van het verzamelde bewijs vindt u hier (link).

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Demmink, Fred de Brouwer, international, Justitie, Media, Pedonetwerk, Politie, Waarheidscommissie. Bookmark the permalink.

5 Responses to Fred de Brouwer. Op het asfalt links naast de rijbaan liggen en dan toch worden overreden

 1. Ja, dat is inderdaad vreemd. Dus je hebt nu al als bewijs (hard bewijs) dat zijn scooter laat zien dat hij eerst omver gereden is en daarna ook nog eens overreden. En dat overrijden vond zelfs plaats BUITEN de normale rijbaan.

  En Fred haalde dus geen rare inhaal/zigzag manoevres uit, zoals misdaadjournalist.nl wilde suggereren. Wat een doofpot weer. En het is nu gewoon duidelijk. Als je met nog meer bewijs komt, is het echt niet meer te ontkennen.

  Ik wordt hier zo boos van. Die is toch ook door de ambassadeur ingelicht over het politiedossier neem ik aan? Dit moet gewoon bekend zijn. En helemaal als misdaadjournalist Hendrik de pro-Demmink kwijlpaard ook gelijk schrijft dat het allemaal toeval is. Aan de doofpot herkent men de misdadiger. En nu heb je ook gewoon bewijs.

  Waar blijft Vrijland met zijn excuses? Ach, die wil je helemaal niet. Jij moet gewoon doen wat je nu doet, wat je laat zien dat spreekt boekdelen. Laat de rest maar gewoon zitten waar ze zitten met het gezeur. Dit doen we voor Fred, omdat dat Fred een man met moed was die niet beschermd is door geheime dienst agentjes (kakkerlakken zeg je, ja).

  Ik heb een tientje aan je overgemaakt, beter laat dan nooit!

 2. o en wat was er nu met dat ziekenhuis? daar wordt ook van alles over gezegd. welk ziekenhuis gaat het nu om of is hij in meerdere ziekenhuizen geweest. is hij wel goed behandeld? soms hoor je dat de artsen ook in het complot zitten. wat denk je daarvan?

  http://www.thaiprostate.com/Prostate_Information_for_Expats_in_Thailand/Prostate_Information_for_Expats_in_Thailand/List_of_Hospitals_in_Chonburi_Thailand/Hospitals_in_Chonburi.html

  dit zijn de ziekenhuizen in die buurt.

 3. kaskaas says:

  die rescue wagen heeft m dus naar een bagger buurthuis gebracht, dus dan is je rescuewagen er een die iemand naar de plek rijdt waar ie waarschijnlijk dood gaat. 30 bedden is niks. daar ga je heen met een arm uit de kom of een mazelen vaccinatie. Is dat normaal in Thailand? Gaan ze ervanuit dat je straks toch niet meer opstaat? Is ie nog uit zijn komma gekomen?

 4. Pingback: Procedure voegen Demmink vs. AD en achtergronden Prinsjesdag 2010! | Erwin Lensink Vrij

 5. Pingback: De zeer dubieuze zaak en het proces rond Els Borst (D66) | Erwin Lensink Vrij

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.