Fred de Brouwer is door twee wagens aangereden, dat is al zelden toeval.

Former journalist Fred de Brouwer was hit by two cars in Thailand, which is seldom just an accident… I have already done the math. 

SAM_9398De voormalig journalist Fred de Brouwer is op de Sukhumvit road ten zuiden van Pattaya (Thailand) aangereden en overleden. Nadat hij iets gegeten had in het eetcafé “Holland-Belgium House” in Pattaya, is hij op zijn scooter omstreeks 20.00h huiswaarts gegaan richting zijn zojuist betrokken woning in Bang Saray. Fred de Brouwer had die avond niets of heel weinig gedronken en wordt gezien als een zeer ervaren motorrijder.

Volgens de lokale politie is deze aanrijding geen toeval geweest, omdat er twee wagens bij betrokken waren. De eerste wagen heeft hem aangetikt aan de achterkant van zijn scooter, waardoor hij ten val kwam. De tweede wagen is over hem heengereden. De politiefoto’s van de scooter bevestigen dit verhaal.

SAM_9402 SAM_9401

Dit is een foto van de pagina’s hierover in het politierapport. De eerste foto boven laat de scooter van Fred de Brouwer zien. De tweede en derde foto zoomen in op de achterkant van de scooter. Op twee plaatsen (boven elkaar) is er schade aan de rechter zijkant van de achterkant. Deze schade is volgens de politie consistent met een auto die een scooter vanaf de zijkant aan de achterkant aantikt.

SAM_9400Daarnaast heeft de scooter schade van de val zelf (het wegglijden/schuren over het wegdek). Dit is duidelijk andere schade en over een groter oppervlak van de scooter. De foto links laat dit zien.

Het is uitgesloten dat de schade aan de achterkant van de scooter ontstaan is bij een eerdere val/ongeluk. Slechts twee weken voor het incident op de Sukhumvit road heeft Fred samen met een goede vriend gewerkt aan zijn scooter, waarbij zij deze samen “spik en span” hebben gemaakt. In de weken voor zijn dood, heeft Fred geen andere incidenten gehad met zijn scooter.

Een overzicht van het verzamelde bewijs vindt u hier (link).

 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Demmink, Fred de Brouwer, international, Justitie, Media, Politie and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fred de Brouwer is door twee wagens aangereden, dat is al zelden toeval.

  1. kaskaas says:

    Ik moest de fotos aanklikken en vergroten om ze goeie genoeg te kunnen zien. Zie ik het goed en zitten er krassen op de zwarte spoiler daar waar het rode achterlicht ophoudt? En op de uitlaat, das duidelijker. Oke, dat komt volgens mij niet van een val, want je valt niet letterlijk op je reet als je van een brommer afvalt.

    Kijk die foto van de hele brommer zegge me niets, want logisch dat er overal krassen zitten want je glijdt gewoon op je zij over dat wegdek. Das simpel en snapt een kind.

    Is dat Chinees of Thais wat er staat? Ik zal anders even bij de Chinees bij me om de hoek vragen of ze het kunnen lezen. Ik ben vast klant dus dat willen ze vast voor me doen.

  2. Pingback: De zeer dubieuze zaak en het proces rond Els Borst (D66) | Erwin Lensink Vrij

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.