Bangkok, back to where it all started.

Enkele maanden geleden ben ik –zonder het iemand te vertellen- afgereisd naar Bangkok, omdat ik al jaren vastzit in een onmogelijke situatie. Alles heb ik geprobeerd. Geen burger noch ambtenaar wil naar buiten komen met de waarheid. Al mijn rechten worden geschonden. Dit is erger dan onterecht in de gevangenis zitten.

Met gevaar voor eigen leven ben ik op pad gegaan, in de hoop bewijzen te vinden om mijn verhaal verder te onderbouwen. Tot op heden heb ik voor mezelf weinig nieuws ontdekt. Wel kan ik meer bewijs laten zien van wat er gebeurd is op die bewuste 6 december 2000. Het wordt hoog tijd om deze dubbele bodem onder mijn Bangkok verhaal te laten zien. Niets is wat het lijkt.

Heb ik contact gehad met Fred de Brouwer in Bangkok? Nee. Ik ben wel bang geweest dat hij de schuld heeft gekregen van mijn graafwerk. In de eerste 2 weken van mijn verblijf hier heb ik anoniem kunnen speuren naar mogelijke bewijzen om mijn verhaal verder te staven. De dood van Fred de Brouwer sloeg bij mij in als een bom. Ik heb me bij locale bronnen namelijk voorgedaan als ‘een journalist’ en nam een andere naam aan. Ondertussen weet ik dat Fred al langer gevolgd werd, nog voor ikzelf de vlucht naar Bangkok waagde.

Ondanks deze dreiging, besloot ik door te gaan. Nadat er aandacht werd besteed aan ‘mijn verdwijning’ in Nederland, kreeg ik echter de indruk dat ik ‘ontdekt was’ in Bangkok. Dat maakt het lastig om goed onderzoek te doen. Alle bronnen sloegen dicht.

 • Bangkok 1: How I perceived it in 2000 (link)
 • Bangkok 2: How they did it: It was a set-up (link) * * * BREAKING * * *
 • Bangkok 3: And we escaped to Cambodia (link)
 • Bangkok 4: Did Anouk notice the same things? No! (link) * * * BREAKING * * *
 • Bangkok 5: Gang stalking, one of the worst crimes (link)
 • Bangkok 6: Who is behind it? The politicians and their double deceit (link)
 • Bangkok 7: A dubious programme with high profile programme managers (link)
 • Bangkok 8: Is this legal? No of course not! (link)

NB: Beste mensen. Dank voor alle goede zorgen. Ik ben weer veilig thuis. Nogmaals bedankt, het voelt goed te weten niet alleen te staan. 

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Best -must read- posts, Demmink, English language, Fred de Brouwer, international, Justitie, Koningshuis and tagged , . Bookmark the permalink.

22 Responses to Bangkok, back to where it all started.

 1. Wat een verhaal. Ik ben heel benieuwd. Het is altijd goed om het geprobeerd te hebben, ook al heb je niets van bewijs voor jezelf gevonden. Dat weet je nu wel!

  En Fred, dat geloofde ik gelijk al niet. Vertel snel meer. We staan te popelen.

 2. jimmypimmy says:

  Dat Fred de Brouwer niet klopt geloof ik gelijk. Breng ons dat verhaal. Ik heb je 10 euries overgemaakt. Dat moeten we allemaal even doen. Dus breng me dat verhaal. Was het die witte auto Sedan? Of hebben ze allemaal een pick-up in Thailand? Ik hoorde dat iedereen daar in een pick-up rijdt, dat een gewone auto is voor de Thaien.

 3. theyknew says:

  @Maud

  In februari gelanceerd met geld van een Nederlandse organisatie, The Whistler. Als jij je verhaal aan hen vertelt, heb je grote kans dat zij je helpen. Hun website is (nog) niet in de lucht maar je kunt contact opnemen met één van de sprekers uit onderstaande video.

  Succes.

  http://anniemachon.ch/annie_machon/2014/02/whistler-international-launch.html

  • maudoortwijn says:

   welke NL organisatie hielp dit financieren? Als het die van Pieter van Vollenhoven is, dan maak ik niet veel kans, dat begrijpt u. 😉

  • theyknew says:

   Ik kan je verzekeren dat het niet die van Pieter van Vollenhoven is. Ray McGovern is een ex CIA analist en Annie Machon een ex MI5 agente. Beiden zijn klokkenluiders.

   Mocht je verhaal waar zijn (en tot nu toe heb ik geen enkele reden daaraan te twijfelen) dan is deze wel zo explosief, dat het wel iets meer bekendheid, dus, wereldkundig moet worden gemaakt dan alleen via ‘De Bovenkamer’ van Maud Oortwijn. Maar die stap zal je toch zelf moeten zetten, hoewel ik je terughoudendheid kan begrijpen. Ik kan je alleen de handvatten aandragen. Niet geschoten is altijd mis. Weet je wat, ik benader Ray McGovern wel voor je, oké?

   http://www.raymcgovern.com/

   raylmcgovern@gmail.com

  • maudoortwijn says:

   Mijn verhaal is waargebeurd, hoe complex en ongeloofwaardig het ook klinkt. Geheime diensten houden zich bezig met zaken waar de gemiddelde Nederlander geen weet van heeft. In mijn geval zijn de CIA en MI5/MI6 betrokken. Ik ken alleen deze twee voormalig CIA en MI5/6 agenten niet. Ik wacht even af wie/wat zij zijn. Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar de ‘oude’ media.

  • theyknew says:

   “Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar de ‘oude’ media.”

   Oké! Maar in de ‘oude’ media heb ik nog niets gelezen over jouw verhaal, hoe komt dat dan, te ongeloofwaardig?

   En hoe kom jij ineens terug in Nederland? Je had niet alle ins en outs hoeven te vermelden maar een berichtje op je blog van; Hoera, ik heb een passage to Amsterdam, was wel zo vriendelijk geweest. Als de nood het hoogst is, is de redding nabij, zoiets?

 4. Pingback: Colega Maud Oortwijn heeft direct hulp nodig | nieuwsbreker

 5. Ik zal 2 tientjes overmaken. Het is niet veel, maar alle kleine beetjes helpen.

 6. pietje says:

  Wil best wat overmaken maar weet helemaal niet wat er aan de hand is met deze man wat heeft hij gedaan ? Wat onze ranzige regering niet zou willen ?

 7. pietje says:

  En als hij geen pinpas heeft hoe kan hij daan aan geld komen dat wij overmaken ???? Beetje raadsel voor mij althans !

 8. donquijotte says:

  Mocht het zo zijn dat je verhaal klopt dan neem ik alles terug en betaal ik je ticket vanuit Vietnam naar Nederland incl. expences!

 9. donquijotte says:

  Mocht je mijn reacties weigeren zal ik een blogje aan je wijden.

 10. Ben over 3 dagen voor zaken op doorreis in Azië Maud. Kunnen wij afspreken zodat ik je ergens in Thailand als vluchtgenoot via de tussenstops Tokyo & Sweet-Lake-City alsnog in Amsterdam kan afzetten? Laat me anders via een comment of zo even weten hoe je tegenover het een en ander staat. Ik kan je namelijk dan pas via een al dan niet bevestigde gewilligheid als mogelijke mede passagier met de inreisvisa die ik voor de douane in de VS nodig acht als medecompagnon door laten. Heb zeker geen bijbedoelingen want zoals ik al begreep kan er geen mens zonder opdrachten vanuit de Benno brigade bij jouw in de buurt gesignaleerd worden? Ik bied je als medelander slechts mijn oprecht beoogde intenties aan. Probeer je wantrouwende reserves voor het noodlijdende moment dus even te overwinnen en merk daardoor al snel op dat ik echt wel vanuit de juiste bedoelingen het voorspoedige met je voor heb. Tot ja, en daarna allicht ziens?

  • maudoortwijn says:

   I just arrived safely in Amsterdam, thank you. Sorry, I did not catch you name. Again, thanks for the offer. Most generous. It shows character, most generous.

  • maudoortwijn says:

   Ingrid, Sweet Lake City is slang voor Zoetermeer (AIVD). Dit is Adema van Barracuda, die werkt voor AIVD/CIA/UN of welke dienst genoeg geld geboden heeft. Men zegt dat het een werkeloze alcoholist is, maar hij heeft wel degelijk diverse fulltime loopbanen (naast elkaar).

   Ik ben ondertussen alweer thuis. Vroeger heeft men mij geleerd niet met vreemde mannen in een auto te stappen. Een private jet is helemaal een red-fag.

   Nice try though.

 11. jimmypimmy says:

  Dit klinkt als papi/adema van barracuda. Maar dat was toch een werkloze alcoholist? Of werkt ie stiekem voor de AIVD? Is het een jodenhaatvanger? op barracuda post ie continue onzin over joden. Ik zag wel dat ie veel over jouw zaak reageerde. Die gast is gek. Maar die zit dus achter de Joden aan en hij is een beetje geobsedeerd van jou Oortwijn. Of…. de AIVD heeft een vreemde strategie in deze en die stratgie is zo vreemd, dat niemand m snapt. Zou ook kunnen. Je weet nooit met die lui, de AIVD-ers zijn ook knetterjegek soms,

 12. De Muis says:

  Ga je nou niet meer samenwerken met de betaalde ratten van JDTV en Micha Kat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.