Wie zijn er overleden in mijn omgeving sinds 1990?

Gavel and Law BooksSinds het allemaal begon zijn er diverse vreemde sterfgevallen geweest in mijn directe omgeving. Wat hebben deze mensen met elkaar gemeen? Het waren getalenteerde, moedige mensen, met karakter en een goed hart. Ongetwijfeld geloven de meeste ‘speciale agenten’  dat het doel de middelen heiligt. Wat mij betreft geldt dat alleen  in uiterste nood.

Deze sterfgevallen zijn destijds niet onderzocht. Daar zag ikzelf toen ook geen aanleiding voor. Nu is dat anders. Nu wil ik weten hoe het zit. Ik geloof niet dat dit allemaal toeval is. En ik geloof ook niet dat dit allemaal noodzakelijk is.   ___ dangerous minds.

 • Tijdens mijn middelbare schooltijd (1990?) rijdt het broertje van onze huishoudster (W.B.) ‘s nachts tegen een boom in het weekend, nadat hij zijn vriendin naar huis had gebracht. Die vriendin had het daarna (die nacht) uitgemaakt. Hij zou daar kapot van zijn geweest en spontaan tegen een boom zijn gereden uit wanhoop. Geen afscheidsbriefje. Geen serieus motief. Verder ging alles goed met hem. Als ik het me goed herinner, was het op de Bendijksweg die langs ‘t Reelaer gaat (zeker ben ik er niet meer van). Onze huishoudster maakte ook schoon op landgoed ‘t Reelaer.
 • In 1990/1991 (6 VWO) zou Allard Westerhof (bekende Annemarijn) per ongeluk zelfmoord hebben gepleegd, door zichzelf per ongeluk op te hangen. Zijn voeten raakten de grond. Het was een uitzonderlijk geval.
 • In 1991 pleegt de vader van de huisgenoot van mijn vriendje in Groningen zelfmoord. De reden waarom hij het gedaan zou hebben, was flinterdun. Impulsieve domme (onnodige) daad, concludeerde zijn zoon toen hij het me vertelde in de Selwerdbar.
 • In de nacht van 18 op 19 april 1993 is Quinten Bakker onverwacht overleden in Groningen (geboren 30 mei 1973). Ik kende Quinten van studentenvereniging Cleopatra in Groningen.
 • Echtpaar Huisman (9/7/1997, Heino, ouders van een vriend van Han).
 • In 2000 komen Rolf en Dayana te overlijden, die ik ken uit mijn studententijd. Daar zocht ik destijds niets achter. Wel waren er enkele opvallende zaken aan hun overlijden. Het formele verhaal is dat zij verongelukt zijn in een busongeluk op vakantie in Zuid-Amerika. Hun lichamen zijn nooit gerepatrieerd, omdat de bus geheel verbrand is. Hun vermissing is pas weken na het busongeluk opgemerkt in Nederland, door een werkgever, die het vreemd vond dat Rolf nog steeds niet terug was van vakantie. Hij had hem twee weken daarvoor al terug verwacht. Alleen de registratie op de passagierslijst (als laatste toegevoegd) duidt op hun aanwezigheid bij het grote busongeluk. Anders zou het een vermissingszaak zijn geweest.
 • In 2001 en 2002 plegen twee collega’s van mij zelfmoord, zonder een briefje achter te laten. Een van hen is zelfs geboren in Bangkok. Dit wist ik destijds niet. Hebben zij gepoogd -zonder overleg met mij- om informatie te vergaren over mijn zaak?
 • In 2001 emigreert een andere collega van me, omdat hij gestalkt wordt en met de dood bedreigd is. Hij begrijpt niet waar het vandaan komt.
 • Volgens een geheim agent die ik sprak, is er in het jaar 2002 door derden twee keer een privédetective ingehuurd om mijn zaak te onderzoeken in Bangkok. Als dit echt zo is (ik kan dat niet bevestigen), dan is dit gebeurd buiten mijn medeweten om, waarschijnlijk in een poging om financieel voordeel te behalen uit de situatie. Het onderzoek van beide privédetectives leverde niets op. Ze zouden dood geschoten zijn in Bangkok, met ongeveer een half jaar tussen beide liquidaties (volgens de geheim agent). Ik heb geen bevestiging gekregen van dit verhaal.
 • Klasgenoot Daniëlle Bruggeman krijgt een dodelijk ongeluk op de weg van Raalte naar Deventer (1/6/2004, Heeten).
 • Frank Groten (20/8/2010, Raalte, klasgenoot van Han Oortwijn). Frank was -voor zover ik dat kan inschatten- Vrijmetselaar in opleiding op het VWO.
 • In 2012 krijgt Jeroen Willems een aanval in theater Carré, direct bij mij om de hoek. Jeroen Willems is enkele keren betrokken geweest in surveillance van mij in het Amsterdamse uitgaansgelegenheden. Het lijkt mij geen slechte vent.
 • In 2014 overlijdt Fred de Brouwer. Volgens de nieuwe media heeft dit te maken met de Demmink getuigenissen. Ikzelf vermoed dat hij misschien de schuld heeft gekregen van mijn graafwerkzaamheden. Het is alleen een vermoeden. Dat heb ik uitgezocht. Lang voor ik naar Bangkok vertrok, werd Fred de Brouwer al “in de gaten gehouden”. Het was in ieder geval een aanslag.

Laten we de lijst niet langer maken.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Best -must read- posts, Dayane & Rolf, international, Justitie, Politie, Politiek, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Wie zijn er overleden in mijn omgeving sinds 1990?

 1. jimmypimmy says:

  Dit is heavy shit man. Waarom staan in ons land de mensen niet op? En Fred is zeker een aanslag geweest zeg je? Ik heb 10 euro over gemaakt naar je paypal e-mail, dussssz als we dat allemaal even doen, ben je snel veilig thuis.

 2. kaskaas says:

  Die 2 zelfmoorden is zekers.
  Diane en Rolf is vaag, maar we moeten eerst meer weten.
  Fred de Brouwer kan nog steeds wel met je te maken hebben hoor, ik sou nie so zeker zijn van niet.
  Jeroen Willems denk jij echt ook, was ook raar toen, ja.

  Ik ben boos, dat wat bloggies dit soort dingen moeten uitzoeken. We betalen toch geen belasting om de staat wat moorden te laten plegen. Dat is toch nie de doelen van de staat? Kom op zeg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s