De Tweede Kamer laat het me duidelijk weten: NEE! Koningshuis eerst; dan pas rechtstaat!

SAM_6870

Justice committee of the parliament lets me know they do not want to know what proof I have of crimes committed against me. Hopefully the justice court will do me justice.

Het maakt niet uit hoeveel bewijs ik laat zien. Het maakt ook niet uit dat de politiek de partij is geweest die het allemaal is begonnen. Het maakt niet uit dat politiek leiders wereldwijd ons hierom uitlachen (ze weten al lang hoe het zit). Het maakt niet uit dat de rechtstaat om zeep wordt geholpen. De eed was geen poezie-album-poem op 30-04-2013.

Mijn artikel 12 procedure en de aanleiding daarvan wordt niet besproken in de Tweede Kamer. En ze laten me fijntjes weten geen post meer van me te willen ontvangen over misdaden die door politie- en veiligheidsdiensten tegen mij -onschuldige burger- gepleegd worden.

Nu heb ik de Commissie BiZa en Stiekem commissie van de Tweede Kamer ook een brief gestuurd. Ik kan me niet voorstellen dat zij die brief kunnen negeren. Waar gaat dat heen met dit land?

Overigens loopt de procedure art 12 formeel nog bij het gerechtshof.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Koningshuis, Politiek, Waarheidscommissie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to De Tweede Kamer laat het me duidelijk weten: NEE! Koningshuis eerst; dan pas rechtstaat!

 1. maudoortwijn says:

  Hopelijk gaat de artikel 12 procedure behandeling door de rechtbank wel goed.

 2. Wacht even beslist OM over Art 12 procedure? of mis ik nu wat.

  • maudoortwijn says:

   nee, je hebt gelijk.
   1. 2e kamer gaat niet over art 12 (wel over de gehele situatie los van de artikel 12 procedure zelf).
   a. Justitie commissie heeft geen zin in de situatie. X
   b. BiZa commissie & Commissie Stiekem wacht ik af. O
   2. OM heeft al besloten het niet op te pakken. X
   3. nu dus de artikel 12 zelf afwachten…. O

 3. Je bent op de hoogte van de Art 12 procedures door de nabestaanden van R.I.P. Michael Koomen,Ihsan Gurz,Rishi Chandrkasing, Michael Stok,Wensley Udenhout en mogelijk ook Allan Rooij die recent bewust met politiewagen als wapen werd dood gereden. Rechters nemen de verklaringen van politie/OM standaard voor de waarheid aan, zoals dat bij wet geregeld is.

 4. kaskaas says:

  Das duidelijk. We wille geen post van u, wat u ook wordt aangedaan. Het koningshuis is belangrijker dan wat ook, gvd, en wij maar denken dat die mense een ceremonieel kersje op een taart zijn. Het IS gvd een ouwe taart. Nu wachte op de rechters van dit land, die kijken het artikel 12 ding nog eens in. Je hebt gewoon fotos van van die pipos met hun gleufhoedjes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s