Een artikel 12 procedure: Gewoon vervolgen van ernstige strafbare feiten, ongeacht om wie het gaat.

Het is schandalig dat het zover moet komen. Als mij weinig opties resteren, dan is de keuze eenvoudig te maken. De gehele situatie is onacceptabel. Punt.

Gavel and Law BooksIk heb besloten deze stap te nemen. Op 22 november 2013 ben ik een artikel 12 prodecure gestart, om vervolging te verzoeken van Beatrix van Oranje; de heer Benk Korthals; de heer Piet-Hein Donner; en de heer Joris Demmink (Brief Artikel 12 hoofd document).

Ik heb een rechtstreeks belang bij de vervolging van prinses Beatrix van Oranje-Nassau (voormalig koningin); voormalig minister de heer Benk Korthals; voormalig minister de heer Piet-Hein Donner; en voormalig SG van Justitie de heer Joris Demmink. Vanaf het moment dat ik getuige ben geweest van een strafbaar feit door Beatrix van Oranje-Nassau en haar familie gepleegd tezamen met minister Benk Korthals in Bangkok in het jaar 2000 (ontucht met een minderjarig kind op een openbare locatie die zichtbaar was vanaf de straat), ben ik in opdracht van prinses Beatrix door diverse (geheim) agenten op vele vlakken gestalkt en zijn de meeste van mijn grondrechten geschonden [….]. De heer Donner en de heer Demmink hebben een grote rol gespeeld in het ten uitvoer brengen van het gang stalking programma.

Het verzoek is uiteen gezet in dit document (Brief Artikel 12 hoofd document). In de bijlage treft u de bewijzen aan.

Artikel 12 procedure: Gewoon vervolgen strafbare feiten, ongeacht om wie het gaat. 

Op 22 november 2013 ben ik een artikel 12 procedure gestart, om vervolging te verzoeken van Beatrix van Oranje; de heer Benk Korthals; de heer Piet-Hein Donner; en de heer Joris Demmink (Brief Artikel 12 hoofd document).

Ik heb een rechtstreeks belang bij de vervolging van prinses Beatrix van Oranje-Nassau (voormalig koningin); voormalig minister de heer Benk Korthals; voormalig minister de heer Piet-Hein Donner; en voormalig SG van Justitie de heer Joris Demmink. Vanaf het moment dat ik getuige ben geweest van een strafbaar feit door Beatrix van Oranje-Nassau en haar familie gepleegd tezamen met minister Benk Korthals in Bangkok in het jaar 2000 (ontucht met een minderjarig kind op een openbare locatie die zichtbaar was vanaf de straat), ben ik in opdracht van prinses Beatrix door diverse (geheim) agenten op vele vlakken gestalkt en zijn de meeste van mijn grondrechten geschonden [….]. De heer Donner en de heer Demmink hebben een grote rol gespeeld in het ten uitvoer brengen van het gang stalking programma.

Het verzoek is uiteen gezet in dit document (Brief Artikel 12 hoofd document). In de bijlage treft u de bewijzen aan.

Het zijn bewezen feiten. Dit past niet in een westerse democratische rechtstaat anno nu.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Best -must read- posts, Demmink, international, Justitie, Koningshuis, Maatschappij, Media, Pedonetwerk, Politie, Politiek, Privacy, Waarheidscommissie. Bookmark the permalink.

22 Responses to Een artikel 12 procedure: Gewoon vervolgen van ernstige strafbare feiten, ongeacht om wie het gaat.

 1. kaskaas says:

  Goed gedaan. Ik ga alles lezen. Een heel veel bewijs is mijn 1e beeld.

 2. jimmypimmy says:

  Zo, de belangijkste dingen samengevat. De politie moet iets doen nu! Ze kunnen niet noppus doen. Mooizo. Heeft die Edwin de Zuydelijke wijjntjes ook zoveel bewijs? Laat hem dan ook zo’n blog maken. Mensen moeten dit zien !!!

 3. Koos van Woudenberg says:

  Dit is op Koos van Woudenberg gaat door! herblogd.

 4. Goed zeg, ik ga het vanavond lezen. Dan laat ik weten wat ik ervan vind.

 5. Koos van Woudenberg says:

  Wat moedig van je dat deze stappen zet!

  “Het doel was en is om mij volledig hulpeloos te maken, om zo af te dwingen dat ik nooit
  melding zou kunnen doen van hetgeen waarvan ik getuige ben geweest.”

  Ik ga je voorbeeld volgen. Ik ben eveneens van 2001 volledig rechteloos gemaakt, met geen andere bedoeling om te bereiken wat jij in de zin hierboven aangehaald zo mooi hebt omschreven.

 6. Koos van Woudenberg says:

  Wat moedig van je dat je deze stappen zet!

  “Het doel was en is om mij volledig hulpeloos te maken, om zo af te dwingen dat ik nooit
  melding zou kunnen doen van hetgeen waarvan ik getuige ben geweest.”

  Ik ga je voorbeeld volgen. Ik ben eveneens vanaf 2001 volledig rechteloos gemaakt, met geen andere bedoeling om te bereiken wat jij in de zin hierboven aangehaalt en zo mooi hebt omschreven.

 7. yvonne says:

  Goed gedaan Maud, het moet nu maar eens in de openbaarheid, en moedig, ik denk dat de tijd er rijp voor is!

 8. Rots says:

  Van deze smeerlapperij moet eindelijk eens een einde van komen. Hou vol Maud! Laat het licht zijn werking doen.

 9. Anti deVriesmaffia says:

  ik heb alle bijlagen gelezen, WOW geweldige ontwikkelingen Maud, als je hier het koningshuis niet mee omwerpt en Demmink eindelijk achter de tralies krijgt dan weet ik het niet meer, zeker met de bewijzen die Marcel Vervloesem heeft over Demmink waarmee hij vandaag bij Talk2myra komt.(hopelijk)

 10. Enkele van mijn Familie leden werkte tot 1940 voor het koningshuis. Toen de Oranje kliek vluchtte en afstand deed van de troon hebben ze dus enkele Familie leden overgedragen aan de marechaussee die ze vervolgens na door B&W te zijn uitgeschreven uit het Nederlands bevolkingsregister en te zijn onteigend en later vermoord in Auschwitz en Sobibor. Daar er alles aan wordt gedaan om mij de wettelijke verklaring van erfrecht te blokkeren en de belastende documenten tegen B&W 40/45 en Koningshuis uit de kluis van mijn vader zijn gestolen wil ik ook via deze site nog even stilstaan bij de genocide( verjaard nooit) op de Nederlandse bevolking: Hartog de Leef juli 1943 Sobibor-Sara de Leef augustus 1942 Auschwitz-Henriette de leef juni 1942 Sobibor-Elisabeth de Leef juni 1943 Sobibor-Mietje de Leef juni 1943 Sobibor-Philip Maurits de Leef september 1942 Sobibor-Abraham Maurits de Leef maart 1944-Antje de Leef maart 1943 Sobibor-Betsij de Leef september 1943 Auschwitz-Helena de Leef maart 1943 Sobibor-Jacob de Leef maart 1943 Sobibor-Jacob de Leef oktober 1943 Auschwitz-Marianne de Leef september 1943 Auschwitz-Salamon Louis de Leef mei 1943 Sobibor-Sipora de Leef november 1943 Auschwitz-Tiny de Leef juni 1943 Sobibor-Kaatje de Leef/Meijer februari 1943 Auschwitz-Marianne de Leef /Poppeldorf oktober 1943 Auschwitz-Frieda Elise de leef/Rijs oktober 1942 Auschwitz-Christina de Leef/Wolf mei 1943 Sobibor-Prinsje de Leef/Liver augustus 1942 Auschwitz-Sara de Leef/de wit juni 1943 Sobibor-Jentje de Leef/van Gelderen oktober 1942 Sobibor-Antionette Wessel/de Leef december 1942 Sobibor- Mietje de Leef/Roest januari 1943 Auschwitz-Betje Bartels/de Leef juli 1942 Sobibor-Saartje Engels/de Leef september 1942 Monowitz-Marianne Manuskowski/de leef juli 1943 Sobibor- Hendrina Peper/de Leef juli 1943 Sobibor. Er zijn nog zo’n honderd de leef’s vermist maar die staan in de registers beschreven als vermist/verblijvende in het buitenland.

  • maudoortwijn says:

   Gepke de Leef. Ook jouw verhaal is duidelijk. .Veel ambtenaren weten al lang hoe het zit, maar houden een oplossing tegen. De Oranje hebben niet de gewoonte excuses aan te bieden bij grove fouten, in tegendeel. Daar hebben jij en ik last van. Dat moet gewoon anders. Dit kan gewoon niet. Wij gaan dat veranderen!

 11. Koos van Woudenberg says:

  Gepke, heeft dit ook met geroofde kunst te maken?

 12. Maud maar we komen nog steeds niet verder. Mijn vertrouwen in rechtsstaat Nederland is 0-0 en geloof dus ook niet dat de waarheid boven zal komen via Nederlandse rechters omdat die zelf bij die kliek horen.
  De meeste mensen die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken worden gecriminaliseerd of via DSM IV gestoord verklaard. Bedoel niet dat je het moet opgeven maar weet wat je te wachten staat.

  • Er zijn zoveel door burgers aangedragen wettig en overtuigende bewijzen dat het 100% zeker is Koningsfabeltje/rechters/justitie/politiek een georganiseerde criminele organisatie is,en dat ze er niet zijn voor het belang van de burgers. En ze komen er ook nog eens voor uit door wettelijk te hebben vastgelegd dat de waarheid het algemene (hun) belang niet dient. Alleen een opstand van burgers kan het tij keren maar dat zie ik Nederlands ingezetene niet doen.

 13. Wim says:

  Er zijn hier aardig wat mensen die meer geholpen zouden zijn met een gang naar een psychiater! En dan druk ik mij nog zacht uit……..

  • Ernst Mach says:

   Wim zou geholpen worden met de gang naar een middelbare school natuurkunde boek.
   (…en de amateur psychologie achterwege laat.)

   Niet lethale wapens worden al jaren op mensen gebruikt in nederland.

   Deel de lichtsnelheid door door de frequentie van microgolf wapens en vraag uzelf af of als iemand de volle 1700 Watt van zijn magnetron op u richt, of uw buurman daar wat van zou merken, uw politie daar onderzoek naar zou doen, uw huisarts uw niet voor gek zou verklaren en of uw parlement geinterreseerd zou zijn.

   Ik denk dat als uw een fikse opdonder krijgt van een tetanizatie systeem dat, als u weer langzaam bijkomt en probeert te voelen of uw een stuk van uw tong afgebeten hebt u blij bent dat u nog leeft en de rest van uw leven niet meer stemt.
   (en dan druk ik me nog zacht uit….)

  • @ Wim 0-0,1940-1945 Hall Oostenrijk,Heiloo de eerste met ECT mishandelingen voor wie die tegen de (bezetter) waren. En een paar jaar geleden zijn deze ECT mishandelingen door het ministerie van justitie erkend als medisch handelen.

 14. kaskaas says:

  Je hebt het ook naar de Tweede Kamer gestuurd, ja he.

 15. Treeske Soentken says:

  Dit is heftig en moet nader onderzocht worden

 16. Jimmy is Back says:

  Heb je ergens nog wat op gehoord?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s