Nog meer bewijs. Allemaal comments vanuit zelfde IP-adres. Deze reageerder is perfect op de hoogte (lees: inside info)

Comments on my website show how ‘they’ have inside-info on ‘my’ gang stalking team.

Ik probeer de comments op deze website te modereren (lees: selecteren) om zo min mogelijk uitspraken te hebben, waarop ik aangesproken kan worden door wie dan ook.

De afgelopen maanden heb ik regelmatig comments geweerd van iemand met IP adres 85.151.127.79. Deze persoon/organisatie a) gebruikt telkens andere namen, b) maakt gebruik van e-mails die zeer waarschijnlijk niet van hem/haar zijn, c) is beledigend naar mij en d) noemt de namen van degene die ik laat zien met balkje. Hier een selectie van de comments (Comments uit zelfde IP 85). Ik zal hieronder enkele voorbeelden laten zien.

 1. Alice D. – na publicatie van het blog, weet men gelijk wie Alice is.
 2. Carla B. – na publicatie stelt Willem de Krijger een betere foto van Carla voor.
 3. Jorm N. – na publicatie laat Pistolero de halve CV van Jorm zien (ze kennen hem).

d55f810bee0db1b20e59ef7199fb323cHoe kan deze reageerder dit allemaal weten? Tenzij ik 24/7h gevolgd word op het internet. Tenzij ik inderdaad gestalkt wordt. Tenzij de ‘vrienden en bekenden’ die ik noem op mijn website, inderdaad meedoen met het gang stalking team. Dat laatste laat ook zien, dat dit al speelt, lang voordat ik ‘Dag Licht’ uitgaf, omdat ik (1) Alice alleen (vaag) ken vanuit mijn studententijd en het jaar na Bangkok, toen ik nog in Den Haag woonde, en (2) Carla ken ik alleen (vaag) van Capgemini en in het jaar 2009 omdat we soms afspraken in Amsterdam.

Overigens doen ze dat niet bij de professionele gang stalkers, zoals Joop, Martijn en de AIVD-mannen.  Het echte tuig wordt beschermd, alleen de ‘NSB-meelopers’ worden verraden door het gang stalking team. Zo gaat dat dus in die kringen.

Waarom ik er nu wel voor kies om deze comments te laten zien? Het patroon van deze reacties onderbouwt mijn eigen verhaal. Daarnaast heeft het OM mij laten weten dat in mijn aangifte geen strafbare feiten genoemd worden, zodat ik mij minder verplicht voel deze comments tegen te houden. Ikzelf zal nog steeds de achternamen in eigen communicatie achterwege laten.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Justitie, Maatschappij, Media and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Nog meer bewijs. Allemaal comments vanuit zelfde IP-adres. Deze reageerder is perfect op de hoogte (lees: inside info)

 1. Opnieuw bewijs (nog niet sluitend, maar verdomd, het is allemaal niet verzonnen). Het is me wat. Dit kan toch zo niet doorgaan?

 2. nieuwsbreker says:

  Maud die kakker met lesbo kapsel Martin Vrijland beschuldigt Francis Capelle ervan een desinformant te zijn. Hij flikte het eerder bij jou. Baby! We motte die kakker slopen http://nieuwsbreker.wordpress.com/2013/11/03/martin-vrijland-beschuldigt-francis-capelle-ervan-een-desinformant-te-zijn/ en zijn maatje Kat ook, die kale controlled opposition relnicht.

 3. nieuwsbreker says:

  Over die stalker op je site. Dat is: demente pis in den broek Adamas de Aldi 5 liter wijn pakken zuipert. http://2.bp.blogspot.com/-uV2LjaL1qP8/TddTOCaL55I/AAAAAAAAARY/Has1huaBOeQ/s320/bum%255B1%255D.jpg Die vent is nooit goed bij zijn hoofd geweest.

 4. nieuwsbreker says:

  Hij is van Barracudablog afkomstig. Het zijn stuk voor stuk randdebielen.

 5. Lenin: ” The best way to control the opposition is to lead it ourselves”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s