Man hing camera in damestoilet en komt weg met slechts 80h werkstraf !

SAM_5590Tja, als je zo mild straft op deze zware schending van de rechten van vrouwen, dan moet je niet verbaasd zijn als zo’n man door een woedende menigte aangepakt wordt binnenkort. Dit zijn ernstige strafbare feiten. Deze gast heeft honderden vrouwen/meisjes aangerand, vastgelegd op video.  Alleen de politie zélf is erger.

Vier ook je kinderfeestje bij…  JAWEL!  Dus hoeveel pubermeisjes zijn op de video vastgelegd door die vent? Mogen we dat weten?

De politie kan niets doen, want ze zijn geen haar beter. Ze vinden zelf ook dat de mannen het recht hebben alle vrouwen naakt te zien. Waarom anders pas je preventief en naakt fouilleren zo makkelijk toe? Ik ga zelf uit principe al nooit op reis naar de VS, omdat ze daar op alle vliegvelden de mensenrechten schenden ter vermaak van de beveiligingsbranche (er is geen enkele andere reden voor die idiote bodyscanners). Dan mag je je dood schamen als land.

Mijn tip: blijf uit de buurt van politie en volg hun richtlijnen niet klakkeloos op, voor uw eigen veiligheid. Hopelijk lukt het om in 10 jaar het niveau van de politie te herstellen, zodat het wel passend is voor een democratische rechtstaat. Het is een ambitieus streven, maar minder is onacceptabel. Een radicaal rechtsomkeer is nodig. 

Zo lang deze rechtsomkeer niet gemaakt is, stel ik voor om de politie zonder wapens en spionagemiddelen de straat op te sturen. De middelen die de politie nu kan inzetten zijn dermate intimiderend en schadelijk voor gewone niet-criminele burgers, dat de mensenrechten en veiligheid van iedere burger op het spel staan.

—————————–

Man hing camera in damestoilet

AD: Een 56-jarige medewerker van een kartcentrum in Zoetermeer heeft een half jaar lang heimelijk opnames gemaakt van bezoekers van het vrouwentoilet. De politierechter veroordeelde de voyeur gisteren tot een werkstraf van 80 uur.

De man hing in september 2010 een verborgen camera op in de damestoiletten. Een half jaar later liep hij door stom toeval tegen de lamp. Toen hij op vakantie was ging in het bedrijf een alarm af en moesten collega’s in zijn werkkamer zijn. Daar ontdekten ze opnameapparatuur en een televisie, waarbij op het beeldscherm duidelijk het vrouwentoilet te zien was.

De directeur van het kartcentrum deed aangifte bij de politie en bij terugkeer werd de 56-jarige medewerker op staande voet ontslagen. Zowel de apparatuur als al het beeldmateriaal is door de politie in beslag genomen. De man had een collectie van twee dvd’s en zestien videobanden aangelegd. De directie is geschokt door de zaak. ‘Wij vinden dit verschrikkelijk en afschuwelijk en willen als bedrijf van dit soort wanstaltige toestanden verschoond blijven,’ aldus directeur Job van Stijn in het AD. De officier van justitie eiste gisteren een werkstraf van 160 uur tegen de man, waarvan de helft voorwaardelijk. Zowel de rechter als de verdachte kon zich daarin vinden, waardoor de man conform de eis werd veroordeeld.    leest het in AD

This entry was posted in Justitie, Pedonetwerk, Politie, Privacy and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s