Speelfilm: The Magdalene sisters

http://www.youtube.com/watch?v=xdSmjIvJ8Dc

En wie denkt dat de staat zoiets vandaag niet zou organiseren, heeft het mis. Instituten worden ook nu veelal gerund door mensen, die het leuk vinden om burgers in een 100% afhankelijke situatie te manoevreren. Absolute macht is te vaak machtsmisbruik. Het tast niet alleen de menswaardigheid aan van “gevangene” en “gevangenisbewaarder”, het is ook slecht voor de welvaart (deze meisjes zouden in vrijheid veel meer bij hebben gedragen aan de maatschappij) en slecht voor de maatschappelijke groei op lange termijn (zelfs evolutionair gezien is het contraproductief, omdat het de ‘beperkte talenten’ zijn, die de gevangenisbewaarders baantjes nemen en hierdoor wél redelijk normaal mogen leven).

Er zit slechts één misvatting in de film: “I will be fine. I am a trained hairdresser now. They can’t touch you when you’re respectable”.  Dat was zo jaren geleden. Maar juist dit element is veranderd, omdat a) de ‘arbeidersklasse’ beter georganiseerd is én b) omdat de moderne slavendrijvers meer middelen hebben, staat ingrijpen in mensenlevens door instanties los van maatschappelijke status. Dit komt ook doordat c) sociale mobiliteit mogelijk is met talent en inzet (maar door een deel van de elite argwanend bekeken wordt). Van celebrities horen we hoe juist toptalenten gecontroleerd worden (link en link en link) of de dood vinden (27 club).

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Video | This entry was posted in international, Maatschappij, Media and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Speelfilm: The Magdalene sisters

  1. kaskaas says:

    Vroeger was het nog veel erger allemaal. Alle armen werden zo’n beetje misbruikt op de een of andere manier.

  2. Ik zag een interessante youtube video over Derren Brown, waarin hij een willekeurige man via een aantal hypnose sessies zover kreeg een moord te plegen waar hij naderhand zich niks van herinnerde. In Nederland wordt dit ook toegepast zo blijkt uit info die ik vond, maar dan door middel van ernstig trauma te veroorzaken waardoor de persoon splitst. Hieruit verklaar ik dat Pim Fortuyn door een of andere vage man is gedood.

  3. “Het systeem is met name bezig om het systeem in stand te houden.” Inderdaad en koste wat kost. In plaats van dat het systeem het leven mogelijk maakt en onderhoudt voor/van alle mensen en ja van al wat leeft. Toch zullen we dat voor mekaar moeten zien te krijgen. We zouden het zo goed kunnen hebben met elkaar op Aarde…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s