Elsevier: “Nederlandse kiezer is niet bang maar boos”

novumElsevier: Nederlandse kiezers zijn niet zozeer bezorgd over hun baan, huis en pensioen, maar vooral boos over hoe het in Nederland gaat. De meeste Nederlanders missen vooral een leider die beslissingen durft te nemen.

Walging

Een groot deel van de bevolking beschrijft het boze gevoel als ‘walging’. Deze gevoelens zijn het grootst bij het PVV-electoraat (50 procent), aanhangers van 50Plus (40 procent) en SP’ers (33 procent). Maar ook 15 procent van de CDA-stemmers ‘walgt’ op dit moment van de vaderlandse politiek.   Leest het in Elsevier…


Volgens mij worden er wel beslissingen genomen. Die beslissingen zijn er alleen met name op gericht om a) van de EU een succes te maken, b) bepaalde partijen van deze transitie te laten profiteren, c) de bevolking onder controle te brengen ondanks de voor hen vaak ongustige keuzes. Nederland heeft een leider nodig die de welvaart en het welzijn van de Nederlandse kiezer weer als proriteit heeft. Dat kan ook in EU verband. En ja, dat moet een krachtig leider zijn, om het ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Politiek and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.