Klaas de Vries “Benk Korthals is een goede vriend van me”

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hqt7rglkYO8#at=289

Dit is een boeiend interview, en zeker als je eenmaal de kennis van deze website tot je hebt genomen. Klaas de Vries was het hoofd van de AIVD sinds begin 2000 en dus één van de eerste die gebeld moet zijn op 6 december 2000 vanuit Bangkok. Hij geeft in dit interview aan dat Benk Korthals een goede vriend van hem is. Ook geeft hij aan, niet op de hoogte te zijn geweest van de achtervolgingen van Pim Fortuyn door de AIVD. Dat laatste gelooft niet iedereen die aan tafel zit bij Barend & Van Dorp. Ik denk dat het hoofd van de AIVD nog veel beter op de hoogte is dan de kritische lezers van deze website nu al denken.

Nog even en ik zou ze keihard uitlachen, als ik niet zo moet huilen hiervan. Ja, ja. Integriteit. Discretie. Mensen niet te kijk willen zetten. Het kan niet waar zijn.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
Video | This entry was posted in Bangkok, international, Media, Pedonetwerk, Politiek, Privacy, Waarheidscommissie and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Klaas de Vries “Benk Korthals is een goede vriend van me”

  1. Hoofd van de AIVD en niet op de hoogte zijn van wat de AIVD uitspookt?? Dan deug je niet, ofwel in je vak, of als mens ben je een leugenaar en dus achterbaks.

  2. en dat als het gaat om een mogelijk toekomstig premier. bizar. goed dat we journalisten hadden die de vragen durven stellen.

  3. jimmypimmy says:

    haha. Dus het hoofd van de AIVD wil niet dat mensen achtervolgd worden qua seksuele activiteiten, want zorgen dat niemand chantabel is: daar gaat het om. haha echt waar: de geheime diesten staan helemaal niet bekend om het chantabel maken van gewone goedpresterende mensen. neeeeuuuu. echt niet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s