Mensen, als ik dit niet mag overleven…

Vraag dan op, de namen van :

  1. al mijn buren (link)
  2. managers/professoren van mijn ex-werkgevers/opleidingsinstituten (1995-heden)
  3. al mijn directe collega’s

Zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Zij hebben actief bijgedragen aan de meest ernstige misdrijven. Niemand gaat in zo’n geval vrijuit. Als normale burgers weigeren mee te doen met de misdaden, dan kan een geheime/politiedienst weinig, behalve simpelweg een moord plegen. Dat is minder erg dan wat er nu gebeurt.

Op dit moment begaan politie- en inlichtingendiensten deze misdaden, omdat ze van gekkigheid niet weten wat te doen met de doofpotten van Oranje. Ieder normaal mens zou zeggen: gooi die doofpotten dan open. Dat zou het beste zijn. Het zou logisch zijn. Juridisch en politiek gezien is dat hun taak. Er is geen reden voor politie- en inlichtingendiensten om niet gewoon de waarheid te (helpen) brengen. Nu zijn ze gevangene van hun eigen doolhof en nemen vele mensen mee in hun val.

In mijn buurt voelt het aardig Oost-Duitsland van 35 jaar geleden. Het is zo jammer van dit land. Je zal zien dat het talent wegtrekt naar betere oorden.

About maudoortwijn

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

One Response to Mensen, als ik dit niet mag overleven…

  1. met mijne vrouw kinderbescherming heeft op brutaale wijze afgerekend….eerst vaal van trappen…dan in een park door 2 politie agenten in kopp geslaan met pistolen…dan nog voor sluiting alle beide met medicijne ingevoeld en uitgezet uit land…cool….kind is voor tweede keer misbruikd….en ik kon via onse sociale dienst en ministerie dit stoppen…en ik denk dat pedo zwijne zien mij liefsd dood….fuck them pigs….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s